Ingrediƫnten:
Pasta deeg van 300 gram 0.0 bloem,3 eieren en een scheutje olijfolie en een beetje zout.
Voor de ragu:
300 gram gehakt
1 fijne gesneden punt paprika
1 fijngesneden rode ui
1 blik tomatenblokjes met kruiden
Zout en peper
Olijfolie
Voor eroverheen:
Gerapste kaas
Maak het deeg en laat het rusten.
Maak ondertussen de ragu door het gehakt rul te bakken, de ui en paprika toe te voegen. Dan de tomaten erbij en zout en peper naar smaak. Even lekker laten pruttelen.
Het deeg door de machine halen en daar ging het mis. Het deeg ging er wel in naar kwam er niet meer uit. Zat ook geen handleiding bij, dus deze gaat terug en er komt een betere.
Uiteindelijk het deeg met de deegroller uitgerold en er vellen van gesneden.
Oven op 190 graden voor verwarmen.
Pan heet water opzetten en aan de kook brengen met beetje zout.
Deeg vellen per 3 erin en dan 1tot anderhalve minuut koken.
Goed uitlaten lekken en als ze allemaal klaar zijn gaan vullen en oprollen.
In een ovenschaal, de rest van de saus erover verdelen en bestrooien met de kaas.
Stom genoeg geen foto gemaakt van het gerecht toen het klaar was.
We hadden honger.
De ragu was overheerlijk, de deeg vellen hadden nog dunner uitgerold moeten worden. Ja daarom wilde ik ook een pasta machine.
Maar goed de ragu houden we erin en als de nieuwe machine er is een nieuwe poging.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten