Ingrediƫnten:
100 gram gecondenseerde melk
100 gram kokosrasp
De culinaire uitspattingen van een moeder van een druk gezin met alles wat daar bij komt kijken. Leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt, ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat en/of volger wilt worden!
vrijdag 5 september 2014
Gevulde koeken
Deeg:
150 gr koude roomboter
2 eieren
250 gram bloem
100 gram witte basterd suiker
mespuntje zout
Spijs:
160 gram suiker
160 amandelen
1 eiwit
1 losgeklopt ei om te bestrijken
amandelen (of andere nootjes) om te garneren
Maak het deeg met de ingrediƫnten, kneed het goed door en laat het in de koelkast opstijven
Maak de spijs door de amandelen met de suiker te malen en het eiwit er door te mengen.Goed door kneden en even laten opstijven in de koelkast.
Rol het deeg uit en steek er rondjes uit. leg op elk rondje een rondje spijs en weer een rondje deeg. Druk de randjes goed aan en bestrijk met losgeklopt ei. Leg er een amandel op.
Bak ongeveer 30 minuten op 170. C
150 gr koude roomboter
2 eieren
250 gram bloem
100 gram witte basterd suiker
mespuntje zout
Spijs:
160 gram suiker
160 amandelen
1 eiwit
1 losgeklopt ei om te bestrijken
amandelen (of andere nootjes) om te garneren
Maak het deeg met de ingrediƫnten, kneed het goed door en laat het in de koelkast opstijven
Maak de spijs door de amandelen met de suiker te malen en het eiwit er door te mengen.Goed door kneden en even laten opstijven in de koelkast.
Rol het deeg uit en steek er rondjes uit. leg op elk rondje een rondje spijs en weer een rondje deeg. Druk de randjes goed aan en bestrijk met losgeklopt ei. Leg er een amandel op.
Bak ongeveer 30 minuten op 170. C
Abonneren op:
Posts (Atom)