maandag 3 september 2012

mexicaanse ovenschotel

Ingrediënten:

1 zak tortilla chips
1 zak geraspte kaas
 1 zak mexicaanse roerbak groenten
300 gram gehakt
1 zakje tacokruidenmix
eventueel chilisaus

Bereiden:

Bak het gehakt rul, en roerbak de groenten mee.
Maak de kruidenmix aan zoals op de verpakking staat en doe het bij het gehakt mengsel. Ik doe er altijd wat chilisaus bij voor de pit.

Neem een grote ovenschaal, vet die in met olie en strooi op de bodem een laagje klein gemaakte tortilla chips.
Maak dan lagen, een laag gehakt/groentemengsel, een laag chips en een laag kaas. En dan weer een laag gehakt/groente, een laag chips en eindig met een flinke laag kaas. Doe op de kaas een paar kleine klontjes boter.

Half uurtje in de oven en smullen maar. Serveren met een grote schaal frissen salade.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen