maandag 13 oktober 2014

Toscaanse kipschotel

Ingrediënten

1 braadzak (ik koop ze in duitsland per rol, maar ze hebben ze geloof ik ook bij de Nederlandse supermarkt).

500 gram kip
1 courgette
1 paprika
1 puntpaprika
Doosje champignons
Teentje knoflook
Ui
1 of meer tomaten
Klein blikje tomaten puree
2 eetlepels olie
Zout
Peper
Oregano
Chilipeper
Rozemarijn

Snijd alle groente en de kip in grove stukken.
Doe de groente en kip in de braadzak,  doe de olie,  alle kruiden en tomaten puree erbij. Schud het goed om het goed te verdelen.

Maak de braadzak dicht,  leg in een ovenschaal en laat het geheel ongeveer 3/4 uur in de oven gaar worden.  Op 180 graden.

Heerlijk met krieltjes of rijst.  Maar ook met grof boeren brood om de saus lekker op te deppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen