We konden heerlijk buiten op het terras met uitzicht op de Rijn zitten.
Als voorgerecht had ik
Sigara Böregi
|
Gevulde deegrolletjes met Turkse feta kaas en peterselie geserveerd met knoflooksaus |
En Riche:
Kremali Tavuk Corbasi |
Romige kippensoep met grote stukken kip |
En brood met heerlijke knoflooksaus en andere dipjes.
De hoofdgerechten:
Adana Kebab |
Gekruid rundergehakt van de grill geserveerd met Turkse room yoghurt |
Sis Kebab |
Gegrilde stukjes kogelbiefstuk spiesen met heerlijke kruidensaus kwamen met frietjes, rijst, salade en groente. |
Als dessert hadden we allebei: Baklava, ik zonder en Riche met ijs.
Het eten was goed en lekker. De bediening weliswaar erg vriendelijk, alleen duurde en duurde het maar voordat we een hoofdgerecht kregen, iedereen om ons heen had het al gehad. Wat bleek de printbon voor de keuken was zoekgeraakt.
We kregen een drankje van de zaak en na lang wachten kwam het dan toch.
Conclusie : Goed, eerlijk en lekker eten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten